Istarska kuća Višnjan

Višnjan je malo srednjevijekovno mjesto udaljeno 12km od mora i poznatog turističkog središta Poreča. Samo 800m od centra mjesta, kroz šumu i maslinike, dolazi se u selo Babudri i naša 100 godina staru kuća za 4 osobe.

U prizemlju kuće se nalazi kuhinja, dnevni boravak s kaminom i kupaonica. Na prvom katu su dvije spavaće sobe opremljene klima uređajem. Dječiji krevetić i stolicu nudimo na zatjev.

Kuća je okružena s 4000 m2  šume i maslinika gdje možete vidjeti  vjeverice, fazane, zečeve, srne i ptice. U prostranoj okućnici, u sjeni zelenila, možete provesti opuštajuće predvečerje te koristiti mjesto za roštilj na vrtnoj terasi. U Istri ne morate kupovati vodu – voda je izvrsne kvalitete i ukusa.

Apartman Terrace

Pet-friendly apartman za 4 (+2) osobe od 80 kvadratnih metara.

Apartman ima 2 spavaće sobe, dnevni boravak, televizor, opremljenu kuhinju s mikrovalnom pećnicom, perilicom suđa i hladnjakom,  kupaonicu s perilicom rublja, prostranu terasu s pogledom na more te vrtni roštilj. Dječiji krevetić i stolicu nudimo na zatjev.

Možete provesti svoj odmor opuštajući se na prostranoj terasi s pogledom ili otkrivajući očaravajući vrt s maslinama i mandarinama. Uzivajte u prekrasnom pogledu ili večeri pod zvijezdama.

Svi naši apartmani imaju privatan parking.