Kuća Babudri- Višnjan

Višnjan je malo srednjovjekovno mjesto udaljeno 12 km od mora i poznatog turističkog središta Poreča. Samo 800 m od centra, kroz šumu i maslinike, dolazi se u selo Babudri i našu  100 godina staru kuću za 4 osobe.

U prizemlju kuće nalazi se kuhinja, dnevni boravak s kaminom i kupaonica. Na prvom katu su dvije spavaće sobe opremljene klima uređajem. Dječiji krevetić i stolicu nudimo na zatjev.

Kuća je okružena s 4000 m2  šume i maslinika gdje možete vidjeti vjeverice, fazane, zečeve, srne i ptice. U prostranoj okućnici, u sjeni zelenila, možete provesti opuštajuće predvečerje te koristiti roštilj na vrtnoj terasi. U Istri ne morate kupovati vodu – voda je izvrsne kvalitete i ukusna.

U blizini Babudra se nalaze biciklističke staze i mi vam besplatno nudimo 4 bicikle. Istražite i otkrijte cijelo područje:

Apartman Terrace

Pet-friendly apartman za 4 osobe od 80 kvadratnih metara.

Apartman ima 2 spavaće sobe, dnevni boravak, televizor, opremljenu kuhinju s mikrovalnom pećnicom, perilicom suđa i hladnjakom, kupaonicom s perilicom rublja, prostranu terasu s pogledom na more te vrtni roštilj. Dječiji krevetić i stolicu nudimo na zatjev.

Možete provesti svoj odmor opuštajući se na prostranoj terasi s pogledom na more ili otkrivajući očaravajući vrt s maslinama i mandarinama. Uživajte u prekrasnom pogledu i u večeri pod zvijezdama.

Svi naši apartmani imaju privatan parking.