Istarska kuća Višnjan

Višnjan je malo srednjevijekovno mjesto udaljeno 12km od mora i poznatog turističkog središta Poreča. Samo 800m od centra mjesta, kroz šumu i maslinike, dolazi se u selo Babudri i naša 100 godina staru kuća za 4 osobe.

U prizemlju kuće se nalazi kuhinja, dnevni boravak s kaminom i kupaonica. Na prvom katu su dvije spavaće sobe opremljene klima uređajem. Dječiji krevetić i stolicu nudimo na zatjev.

Kuća je okružena s 4000 m2  šume i maslinika gdje možete vidjeti  vjeverice, fazane, zečeve, srne i ptice. U prostranoj okućnici, u sjeni zelenila, možete provesti opuštajuće predvečerje te koristiti mjesto za roštilj na vrtnoj terasi. U Istri ne morate kupovati vodu – voda je izvrsne kvalitete i ukusa.

Apartman Sunrise

Pet-friendly apartman od 50 m2 za 2 (+2) osobe.

Apartman sadrži spavaću sobu, dnevni boravak, televizor, opremljenu kuhinju s hladnjakom, pećnicom i perilicom posuđa  te kupaonicu i s perilicom  rublja. Dječiji krevetić i stolicu nudimo na zatjev.

Balkon ima pogled na Kvarnerski zaljev i otoke Krk i Cres.  Obavezno započnite bar jedan dan s izlaskom sunca i dopustite da Vas prizor očara.

Svi naši apartmani imaju privatan parking.