Apartman Sunrise

Pet-friendly apartman od 50 m2 za 2 (+2) osobe.

Apartman ima spavaću sobu, dnevni boravak, televizor, opremljenu kuhinju s hladnjakom, pećnicom i perilicom posuđa te kupaonicu  s perilicom rublja. Dječiji krevetić i stolicu nudimo na zatjev.

Balkon ima pogled na Kvarnerski zaljev i otoke Krk i Cres.  Obavezno započnite bar jedan dan s izlaskom sunca i dopustite da vas prizor očara.

Svi naši apartmani imaju privatan parking.

 

Apartman Sunset

Pet-friendly apartman od 50 m2 za 2 (+2) osobe.

Apartman ima spavaću sobu, dnevni boravak, televizor, opremljenu kuhinju s hladnjakom te kupaonicu  s perilicom  rublja. Dječiji krevetić i stolicu nudimo na zatjev.

Svaki dan vašeg odmora započet će na balkonu apartmana. Uživat ćete u doručku s pogledom na Kvarnerski zaljev.

Tijekom predvečerja, s balkona u Sunset apartmanu okruženog glicinijom i cikas palmama, možete uživati u čarobnom pogledu na zalazak sunca iza planine Učke.

Svi naši apartmani imaju privatan parking.

Apartman Terrace

Pet-friendly apartman za 4 osobe od 80 kvadratnih metara.

Apartman ima 2 spavaće sobe, dnevni boravak, televizor, opremljenu kuhinju s mikrovalnom pećnicom, perilicom suđa i hladnjakom, kupaonicom s perilicom rublja, prostranu terasu s pogledom na more te vrtni roštilj. Dječiji krevetić i stolicu nudimo na zatjev.

Možete provesti svoj odmor opuštajući se na prostranoj terasi s pogledom na more ili otkrivajući očaravajući vrt s maslinama i mandarinama. Uživajte u prekrasnom pogledu i u večeri pod zvijezdama.

Svi naši apartmani imaju privatan parking.